Zeci de milioane de euro, pierduti de Primaria Capitalei. Bucurestenii vor plati scump incompetenta administratiei (Video)

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 10:12
1187 citiri
Zeci de milioane de euro, pierduti de Primaria Capitalei. Bucurestenii vor plati scump incompetenta administratiei (Video)
Foto: Facebook PMB - stadiu lucrari Piata Sudului

Bucurestiul pierde finantare din fonduri europene si de la bugetul de stat in valoare totala de peste 124 de milioane de lei pentru trei proiecte care nu vor fi finalizate la 31 decembrie, termen stabilit prin acordul de finantare in cadrul Programului Operational Sectorial 2007-2013 (POR), se arata intr-un comunicat transmis, vineri, de biroul de presa al Primariei Capitalei.

Alte aproximativ opt milioane de lei, care puteau fi utilizati din fonduri europene, vor fi platiti din bugetul Primariei Capitalei pentru continuarea altor trei proiecte, pentru care s-a solicitat prelungirea termenului de implementare pana la data de 30 iunie 2016.

"Situatia proiectelor cu finantare europeana arata clar modul in care a fost administrat orasul pana acum: dezastruos, in total dispret fata de banul public, fata de bucuresteni. Nu este o situatie cu care sa ne mandrim. Este o realitate de la care pornim pentru a incerca sa indreptam erorile trecutului. Avem obligatia si responsabilitatea unui ...citeste mai departe despre "Zeci de milioane de euro, pierduti de Primaria Capitalei. Bucurestenii vor plati scump incompetenta administratiei (Video)" pe Ziare.com

#fonduri europene pierdute Primaria Capitalei, #Primaria Bucuresti finantare pierduta , #Stiri Administratie