Zeci de mii de oameni in strada, Iohannis a fost la protest: Gasca celor cu probleme penale vrea sa schimbe legi! (Video)

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 19:33
746 citiri
Zeci de mii de oameni in strada, Iohannis a fost la protest: Gasca celor cu probleme penale vrea sa schimbe legi! (Video)
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a mers, duminica seara, la protestul din centrul Capitalei, la care participa peste 15.000 de oameni.

Presedintele a stat aproximativ un sfert de ora in mijlocul manifestantilor si a spus ca este inadmisibil sa fie schimbate legile in modul in care se intentioneaza si ca oamenii au de ce sa fie indignati.

"O gasca de oameni politici cu probleme penale vrea sa schimbe legislatia din Romania, vrea sa slabeasca statul de drept. Ori asa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil sa se schimbe legislatia si zeci, sute de politicieni certati cu legea sa se gaseasca cu dosarele curate si sa continue faradelegile. Romanii, pe buna dreptate, sunt indignati", a spus Iohannis la sosire.

Citeste cum se desfasoara protestele din tara

La sosire, presedintele a fost aplaudat si i-a fost scandat numele. "Avem presedinte", "Iohannis e cu noi", "Romania cere: fara gratiere" au scandat protestatarii.

Iohannis a stat aproximativ un sfert de ora in mijlocul manifestantilor, apoi s-a urcat in masina si a plecat.

Cei peste 15.000 de oameni care protesteaza in Piata Universitatii fata de legile privind gratierea si codurile penale din Piata Universitatii au blocat bulevardul Magheru si au plecat in mars spre Guvern.

Ei au pancarte, steaguri tricolore, fluiere si vuvuzele.

...citeste mai departe despre "Zeci de mii de oameni in strada, Iohannis a fost la protest: Gasca celor cu probleme penale vrea sa schimbe legi! (Video)" pe Ziare.com

#Iohannis proteste Universitate, #Iohannis participat proteste Universitate, #proteste gratiere , #Stiri Administratie