Zeci de mii de bucuresteni tot nu au apa calda. Scandalul dintre RADET si ELCEN continua cu faza pe acte

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 12:26
938 citiri
Zeci de mii de bucuresteni tot nu au apa calda. Scandalul dintre RADET si ELCEN continua cu faza pe acte
Foto: Arhiva Ziare.com

In timp zeci de mii de bucuresteni nu au in continuare apa calda, Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) si producatorul de energie electrica si termica ELCEN continua razboiul in declaratii oficiale.

Dupa ce ELCEN a transmis, joi, ca este normal ca doua termocentrale sa fie oprite in acelasi timp pentru revizie si asta nu afecteaza furnizarea apei calde in Bucuresti, Regia de Distributie sustine ca a fost anuntata in luna februarie ca CET Sud si CET Grozavesti vor intra in revizie in luni diferite.

RADET a remis, vineri, Ziare.com un nou comunicat de presa, care arata ca, potrivit calendarului anual de revizii comunicat de ELCEN pentru anul 2016 pe 2 februarie, CET Sud era programat sa intre in revizie intre 6 si 26 iunie, iar CET Grozavesti intre 8 si 28 august.

In realitate, spune RADET, CET Sud a intrat pe 1 iunie, iar CET Grozavesti a intrat pe 6 iunie, fata de 8 august, cum era programat initial.

In aceste conditii, "calendarul de revizii ELCEN ...citeste mai departe despre "Zeci de mii de bucuresteni tot nu au apa calda. Scandalul dintre RADET si ELCEN continua cu faza pe acte" pe Ziare.com

#lipsa apa calda Bucuresti, #Radet lipsa apa calda, #Radet Elcen apa calda , #Stiri Administratie