Wizz Air renunta la o importanta cursa interna in Romania

Miercuri, 05 Septembrie 2018, ora 11:04
1273 citiri
Wizz Air renunta la o importanta cursa interna in Romania
Foto: wizzair.com

Wizz Air renunta un zbor intern din cauza ca nu s-a ridicat la asteptarile companiei.

Astfel, incepand cu data de 27 octombrie cursa nu va mai fi valabila, anunta airlinestravel.ro, citand reprezentanti ai companiei.

"Ca o practica normala in industria aviatica, frecventele de zbor se modifica in functie de sezon si de performnata rutelor. Wizz Air monitorizeaza in mod constant performantele rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii sa aiba cele mai mici preturi posibile.

Cursa Bucuresti - Cluj-Napoca va fi intrerupta dupa data de 26 octombrie, deoarece nu a functionat potrivit asteptarilor noastre si, prin urmare, reteaua Wizz Air din Romania trebuie optimizata. Capacitatea suplimentara va fi alocata altor rute in urmatoarea perioada", a transmis compania.

Reprezentantii Wizz Air spun ca pasagerii afectati de aceasta decizie vor fi informati si li se ofera posibilitatea reprogramarii gratuite pe zborurile alternative Wizz, rambursarea integrala a biletelor platite sau li se ofera 120% credit din rezervarea originala in contul Wizz. ...citeste mai departe despre "Wizz Air renunta la o importanta cursa interna in Romania" pe Ziare.com

#Wizz Air cursa Bucuresti Cluj, #Wizz Air renunta cursa , #Stiri Administratie