WAZE a facut o sectiune speciala pentru vizita papei Francisc la Bucuresti

Vineri, 31 Mai 2019, ora 11:29
903 citiri
WAZE a facut o sectiune speciala pentru vizita papei Francisc la Bucuresti
Foto: Facebook/Waze

Aplicatia WAZE a creat un eveniment dedicat vizitei papei Francisc, aratand restrictiile de trafic impuse in zona centrala a Capitalei si indicand rutele ocolitoare pe care soferii le pot folosi.

Evenimentul se numeste "Vizita papa Francisc".

"Aplicatia arata restrictiile auto din zona centrala a Capitalei, pe tot parcursul zilei de azi (vineri - n.red.), respectiv din apropierea locurilor de desfasurare a evenimentelor publice prilejuite de prezenta Suveranului Pontif si indica rutele ocolitoare pentru a putea circula in aceasta zi, in conditii normale", transmite Politia Capitalei.

Papa Francisc incepe vineri, la Bucuresti, vizita de trei zile in Romania. Sub motto-ul "Sa mergem impreuna!", Sanctitatea Sa va vizita si Iasiul, Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc.

Vizita in Romania a determinat autoritatile sa ia masuri de securitate speciale, dar si sa instituie restrictii de trafic in orasele pe care Sanctitatea Sa le viziteaza.

Zeci de mii de credinciosi sunt asteptati la evenimentele publice, fiind luate masuri pentru ca pelerinii sa ajunga la timp, in siguranta, sa poata asista in cele mai bune conditii la slujbe si sa nu se produca evenimente neplacute.

Urmareste cele mai importante informatii despre vizita papei Francisc la Bucuresti

Spoiala lui Firea pentru papa Francisc: Fatadele distruse ale unor cladiri din Bucuresti au fost mascate cu mesh-uri (Foto)Papa in Romania: STB deviaza 18 trasee si suplimenteaza 9 liniiPapa Francisc, mesaj pentru romani: Mergem impreuna cand ne depasim fricile. Va multumesc din inima (Video) ...citeste mai departe despre "WAZE a facut o sectiune speciala pentru vizita papei Francisc la Bucuresti" pe Ziare.com

#Waze sectiune speciala papa, #Papa Francisc Romania, #papa Francisc Bucuresti , #Stiri Administratie