Vreti sa calatoriti in Franta, Grecia ori Turcia? Atentionare de la MAE

Marti, 26 Ianuarie 2016, ora 16:25
1701 citiri
Vreti sa calatoriti in Franta, Grecia ori Turcia? Atentionare de la MAE
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul roman al Afacerilor Externe (MAE) a emis, marti, trei avertizari de calatorie, pentru Franta, Grecia si Turcia.

Franta - greva controlorilor aerieni

MAE informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Franceza ca Directia Generala a Aviatiei Civile franceze a cerut companiilor aeriene sa anuleze preventiv 20% dintre zborurile de marti, pe fondul unui apel la greva lansat de sindicatele majoritare ale controlorilor aerieni.

Traficul aerian ar putea fi afectat pe intreg teritoriul Frantei. Persoanele care au programate calatorii in aceasta perioada sunt sfatuite sa verifice orarul de zbor cu reprezentantii companiei aeriene.

Greva controlorilor aerieni se inscrie intr-o miscare sociala mai ampla care va avea loc in Franta marti si care include mobilizari ale taximetristilor si profesorilor.

Grecia - Greva agricultorilor

MAE informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena ca, luni, agricultorii locali au blocat cu tractoare si alte ...citeste mai departe despre "Vreti sa calatoriti in Franta, Grecia ori Turcia? Atentionare de la MAE" pe Ziare.com

#MAE avertisment calatorie Franta, #mae avertisment calatorie grecia , #Stiri Administratie