Vreme mai calduroasa decat ar fi normal, dar vin si ploile - prognoza meteo pe 2 saptamani

Luni, 12 Septembrie 2016, ora 14:47
1757 citiri
Vreme mai calduroasa decat ar fi normal, dar vin si ploile - prognoza meteo pe 2 saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Vremea va fi, saptamana aceasta, mai calduroasa decat ar fi normal la jumatatea primei luni de toamna, insa va urma si o perioada cu temperaturi ceva mai scazute si ploi, dupa data de 18 septembrie.

Informatiile apar in prognoza pe regiuni a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 12-25 septembrie, publicata luni.

Banat

In aceasta regiune, vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii septembrie, cu maxime de 27-30 de grade si minime de 14-17 grade. O racorire a vremii se va resimti de saptamana viitoare, fiind de asteptate temperaturi de 22-24 de grade in timpul zilei si de 11-14 grade noaptea.

La inceputul acestei saptamani vor fi averse pe arii restranse si in general slabe.

Crisana

In prima saptamana, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit, cu maxime de 27-30 de grade si minime de 13-17 grade. De saptamana viitoare se racoreste, iar temperaturile maxime vor fi de 22-24 de grade si cele minime de 10-13 ...citeste mai departe despre "Vreme mai calduroasa decat ar fi normal, dar vin si ploile - prognoza meteo pe 2 saptamani" pe Ziare.com

#meteo 2 saptamani, #meteo septembrie, #prognoza septembrie, #vremea septembrie , #Stiri Administratie