Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo (Video)

Duminica, 28 Decembrie 2014, ora 08:25
936 citiri
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo (Video)
Foto: Arhiva

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.

GERMANIA. Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.

Cetatenii romani sunt atentionati asupra faptului ca furtunile de zapada au provocat masive blocaje de circulatie in zonele mentionate. In landul Nordrhein-Westfalen, cu precadere in Koln, Dusseldorf si Dortmund, au fost inregistrate accidente de circulatie.

Totodata, se recomanda atentie sporita pe autostrazile aflate la 400-500 m inaltime.

In cursul zilei de duminica, 28 decembrie 2014, se vor inregistra caderi de ...citeste mai departe despre "Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo (Video)" pe Ziare.com

#avertisment calatorie MAE zapada, #Franta Germania Spania zapada, #Europa cod portocaliu , #Stiri Administratie