Vrei 75 milioane de euro din buzunarul nostru?

Miercuri, 31 August 2016, ora 15:21
3287 citiri
Vrei 75 milioane de euro din buzunarul nostru?

Pai imi vine sa te intreb "Pe ce te bazezi?", asa cum se intreba Moromete, in maieutica sui generis, practicata in Poiana lui Iocan. Asa ar trebui sa repetam si noi intrebarea, ca sa intelegem de ce, unde si cum o sa zboare banii din buzunarul nostru, in urmatorii sase ani.

Asta fiindca in miez de vara, pe caldura mare, consilierii generali ai municipiului Bucuresti au aprobat Strategia Culturala a Capitalei, elaborata sub umbrela ARCUB, pentru ca astfel proiectul sa intre in faza finala a competitiei pentru obtinerea titlului de Capitala Culturala Europeana, in anul 2021, evaluare ce va avea loc pe 16 septembrie 2016.

Las de o parte ca serviciile de consultanta pentru elaborarea strategiei culturale nu au facut obiectul vreunei licitatii, ci au fost contractate prin achizitie directa, comanditarul avand probabil grija sa sparga sumele platite, sub plafonul de 30.000 euro, ce-i permite se evite licitatia. Spun probabil fiindca, desi aceste cifre ar trebui sa fie publice, fiind ...citeste mai departe despre "Vrei 75 milioane de euro din buzunarul nostru?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bucuresti Capitala Culturala Europeana, #bani ARCUB Bucuresti , #Stiri Administratie