Viscolul revine in forta din aceasta seara. Cod portocaliu pentru sapte judete

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 19:33
1294 citiri
Viscolul revine in forta din aceasta seara. Cod portocaliu pentru sapte judete
Foto: sat24.com

Un numar de sapte judete - Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea - se vor afla sub cod portocaliu, incepand cu ora 22:00, urmand a se inregistra viscol puternic si polei, a anuntat directorul general al ANM, Elena Mateescu, la videoconferinta privind gestionarea efectelor meteo de la MAI.

"Cele doua coduri portocalii vizeaza doua intervale diferite. In primul rand, incepand de la ora 22:00 din aceasta seara si pana maine dimineata la ora 8:00, viscol puternic si polei in judetele Constanta si Tulcea, cu rafale de 70 - 80 de kilometri la ora, ninsori puternic viscolite dar si precipitatii mixte ce vor favoriza depunerea poleiului.

Cel de-al doilea cod portocaliu, avand ca interval de valabilitate ora 23:00 pana maine la ora 15:00, viscol puternic pentru judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea, viteza vantului atingand 70 - 80 de kilometri la ora, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 de metri", a spus Mateescu.

Ea a atentionat ...citeste mai departe despre "Viscolul revine in forta din aceasta seara. Cod portocaliu pentru sapte judete" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cod portocaliu viscol, #avertizare meteo ANM , #Stiri Administratie