Viorel Hrebenciuc ajunge acasa - decizia definitiva care-l scoate din arest

Vineri, 20 Martie 2015, ora 12:55
1045 citiri
Viorel Hrebenciuc ajunge acasa - decizia definitiva care-l scoate din arest

Viorel Hrebenciuc scapa de arestul preventiv, dupa ce magistratii Inaltei Curti au respins recursul procurorilor la decizia prin care fostul deputat PSD obtinea o masura mai putin dura.

Astfel, Hrebenciuc va fi plasat in arest la domiciliu incepand de vineri, informeaza televiziunile de stiri. Decizia definitiva a fost luata in dosarul "Mafia retrocedarilor".

Mafia retrocedarilor: Viorel Hrebenciuc, arestat la domiciliu

Dosarul vizeaza retrocedarea a peste 43.000 de hectare de padure in judetul Bacau, in baza unor decizii ilegale ale unor judecatori, cu implicarea unor parlamentari, pentru obtinerea ilegala a unor sume mari de bani.

Viorel Hrebenciuc este cercetat in continuare pentru instigarea deputatilor Ilie Sarbu si Dan Sova la traficarea influentei si instigare la cumparare de influenta a lui Dan Sova.

Hrebenciuc si-a dat demisia din Camera Deputatilor in 21 octombrie 2014, dupa ce DNA a solicitat incuviintarea arestarii sale preventive in dosarul ...citeste mai departe despre "Viorel Hrebenciuc ajunge acasa - decizia definitiva care-l scoate din arest" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hrebenciuc arest domiciliu retrocedari, #Hrebenciuc eliberat arest preventiv , #Stiri Administratie