Vine un ger de crapa pietrele, apoi se incalzeste - prognoza meteo pe doua saptamani

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 14:15
1227 citiri
Vine un ger de crapa pietrele, apoi se incalzeste - prognoza meteo pe doua saptamani

In aceasta saptamana ne asteapta o vreme deosebit de rece, chiar geroasa in unele zone, cu temperaturi care coboara pana la -7 grade in timpul zilei.

De saptamana viitoare insa se mai incalzeste, astfel ca la amiaza vom avea temperaturi pozitive, arata prognoza ANM pe doua saptamani.

BANAT

Vremea se va mentine rece pana pe 25 ianuarie. Maximele vor fi cuprinse intre -2 si 2 grade, iar minimele intre -10 si -6 grade. Apoi temperaturile cresc si ziua se vor inregistra 2...3 grade, iar noaptea -6...-3 grade. Probabilitatea pentru precipitatii va creste in cea de-a doua saptamana.

CRISANA

In prima saptamana a intervalului de referinta va fi frig, in special dimineata si noaptea, cand local va fi ger. Maximele se vor incadra intre -2 si 1 grad, iar minimele intre -10 si -6. De saptamana viitoare se incalzeste, astfel ca ziua vor fi 2...4 grade si noaptea -6...-4 grade. Vor fi ninsori slabe pe arii restranse pe 20 ianuarie, iar probabilitatea pentru precipitatii va creste in ...citeste mai departe despre "Vine un ger de crapa pietrele, apoi se incalzeste - prognoza meteo pe doua saptamani" pe Ziare.com

#prognoza meteo doua saptamani, #vremea doua saptamani , #Stiri Administratie