VIDEO A fost montata prima grinda la pasajul Mogosoaia, circulatia in zona fiind restrictionata

Marti, 15 Decembrie 2020, ora 23:44
609 citiri
VIDEO A fost montata prima grinda la pasajul Mogosoaia, circulatia in zona fiind restrictionata
Foto: Captura video

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta ca a fost montata prima grinda la pasajul Mogosoaia, in cursul noptii de marti spre miercuri urmand a fi asezate, in total, zece astfel de grinzi. CNAIR aminteste ca, din cauza lucrarilor, sunt restrictii de trafic in zona pasajului.

"A fost montata prima grinda la pasajul Mogosoaia. In aceasta noapte se vor monta 10 grinzi. Va reamintim ca in zona pasajului au fost instituite restrictii de circulatie, pentru ca lucrarile sa se desfasoare in siguranta", arata reprezentantii CNAIR, marti seara, intr-o postare pe Facebook.

Astfel, pe sensul Bucuresti-Otopeni, circulatia se desfasoara pe DN 1A - breteaua 7 - (Bucuresti-Otopeni: km 66+870- km 67+340) a pasajului sau DN 1A - sensul giratoriu (dirijat pe partea stanga a acestuia) - DN Centura Bucuresti breteaua 8 (Otopeni-Mogosoaia km 66+870 - km 67+280).

Pe sensul Bucuresti - Mogosoaia/Chitila, circulatia se desfasoara pe DN 1A - sensul giratoriu (dirijat pe partea stanga a acestuia) - DN 1A/DN CB (breteaua 5 Mogosoaia-Chitila: km 66+360 - km 66+840).

Pe sensul Chitila - Mogosoaia/Otopeni circulatia se desfasoara pe DN CB breteaua 6 (Chitila-Bucuresti km 66+420 - km 66+840) - sensul giratoriu (dirijat pe partea stanga a acestuia) - DN 1A/ DN Centura Bucuresti (breteaua 7 sens Bucuresti Otopeni).

Pe sensul Mogosoaia - Chitila/Bucuresti si Chitila - Bucuresti circulatia se desfasoara normal, iar pe sensul Mogosoaia - Otopeni circulatia se va desfasura pe DN 1A - sensul giratoriu (dirijat) - DN Centura Bucuresti (breteaua 7 sens Bucuresti -Otopeni ).

Potrivit CNAIR, circulatia este dirijata cu ajutorul pilotilor de trafic, instruiti si echipati corespunzator, pe durate succesive de maximum 30 de minute.

Luni, CNAIR anunta ca restrictiile vor fi in vigoare de marti pana vineri, intre orele 22.00 si 5.00.

...citeste mai departe despre "VIDEO A fost montata prima grinda la pasajul Mogosoaia, circulatia in zona fiind restrictionata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Pod Mogosoaia, #cnair, #pasaj mogosoaia, #circulatie restrictionata , #Stiri Administratie