Viceprimar, dupa arestarea lui Oprescu: Primaria e intr-o situatie de avarie, nu se pot plati nici salariile

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 15:06
1064 citiri
Viceprimar, dupa arestarea lui Oprescu: Primaria e intr-o situatie de avarie, nu se pot plati nici salariile
Foto: Ziare.com

Viceprimarul Dan Darabont (PSD) a declarat, luni, ca Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) se afla intr-o situatie de avarie, inclusiv in imposibilitatea de a plati salariile, astfel ca liderii grupurilor din Consiliul General se intalnesc cu prefectul Paul Petrovan la ora 14.00.

Dan Darabont a aratat ca PMB a ajuns intr-o situatie de avarie deoarece nu exista ordonator principal de credite, nu exista nici director economic, deci nimeni nu poate sa semneze pentru o suma mai mare de un milion de lei.

Sorin Oprescu, dupa gratii pentru 30 de zile - Drumul de la flagrant la arest

"Pe termen foarte scurt, zilele acestea, trebuie sa se plateasca salariile, atat ale functionarilor din primarie, cat si pentru angajatii RATB si RADET. Deci discutam despre peste 20.000 de persoane. Multe dintre aceste 20.000 de familii se bazeaza pe acest salariu ca unica sursa de venit. Deci trebuie urgent sa gasim o solutie pentru conducerea executiva a primariei si pentru delegarea tuturor ...citeste mai departe despre "Viceprimar, dupa arestarea lui Oprescu: Primaria e intr-o situatie de avarie, nu se pot plati nici salariile" pe Ziare.com

#primarie Bucuresti imposibilitate plata salarii, #primarie Bucuresti salarii , #Stiri Administratie