Vicele ANAF cercetat de DNA a ramas fara serviciu - Ponta i-a semnat demisia

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 17:46
950 citiri
Vicele ANAF cercetat de DNA a ramas fara serviciu - Ponta i-a semnat demisia
Foto: Arhiva captura video Digi24

Vicepresedintele ANAF Romeo Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda Fiscala, cercetat de DNA pentru trafic de influenta si pus sub control judiciar, a fost eliberat din functie, dupa ce si-a depus demisia la Cabinetul premierului.

Demisia lui Romeo-Florin Nicolae din functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), care coordona Directia Generala Antifrauda Fiscala, a fost inregistrata la Cabinetul premierului in 10 septembrie, la o zi dupa ce a fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie Ploiesti si anchetatorii au luat in cazul sau masura controlului judiciar, cu interdictie de a-si exercita functia.

Decizia luata de vicepresedintele ANAF, in urma acuzatiilor de trafic de infuenta

Decizia premierului Victor Ponta de eliberare, la cerere, a lui Romeo-Florin Nicolae din functia de vicepresedinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

Romeo-Florin Nicolae este urmarit penal pentru trafic ...citeste mai departe despre "Vicele ANAF cercetat de DNA a ramas fara serviciu - Ponta i-a semnat demisia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vice ANAF Romeo Nicolae demisie Ponta , #Stiri Administratie