Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, plasat in arest la domiciliu

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 19:50
814 citiri
Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, plasat in arest la domiciliu
Foto: Arhiva Ziare.com

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a fost plasat in arest la domiciliu. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, astfel, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a viceguvernatorului BNR. Decizia magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Bogdan Olteanu a asteptat in sala decizia judecatorilor de la curtea suprema. Dupa anuntul magistratilor, viceguvernatorul BNR a fost transportat inapoi la Arestul Politiei Capitalei, unde va ramane pana la ora 00:30, atunci cand expira ordonanta de retinere.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vintu un milion de euro pentru a interveni pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Decizia a fost luata vineri seara de Inalta Curte de Casatie si Justitie, relateaza televiziunile de stiri.

Amintim ca Bogdan Olteanu a fost retinut, in nopatea ...citeste mai departe despre "Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, plasat in arest la domiciliu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Olteanu arestat, #Bogdan Olteanu retinut, #Bogdan Olteanu DNA, #Bogdan Olteanu Vintu Liviu Mihaiu, #Bogdan Olteanu trafic influenta , #Stiri Administratie