Vesti bune pentru detinuti: Vor putea comunica online cu familiile

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 17:20
827 citiri
Vesti bune pentru detinuti: Vor putea comunica online cu familiile

Persoanele incarcerate vor putea sa comunice online cu familiile, de acest lucru urmand sa beneficieze mai intai doar cei care sunt la distanta mare de familie, iar prioritate vor avea detinutii cu copii minori, a declarat, vineri, directorul Directiei Reintegrare Sociala din ANP, Roxana Preda.

Directorul Directiei Reintegrare Sociala din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Roxana Preda, a declarat, in cadrul unei dezbateri privind situatia copiilor cu parinti detinuti, ca acest proiect, de facilitare a comunicarii online, a fost testat in aprilie intr-un penitenciar de femei, iar de luna viitoare urmeaza sa fie extins.

Ea a explicat ca, deocamdata, aceasta facilitate va putea fi asigurata doar pentru cei ale caror familii locuiesc departe de localitatea in care se afla penitenciarul, asta din cauza faptului ca la nivelul ANP nu exista, deocamdata, dotarile tehnice necesare pentru ca toti detinutii sa poata comunica online.

Roxana Preda a precizat insa ca ...citeste mai departe despre "Vesti bune pentru detinuti: Vor putea comunica online cu familiile" pe Ziare.com

#detinuti inchisori internet, #comunicare detinuti internet familie , #Stiri Administratie