Veste proasta pentru Vanghelie - nu scapa de "beciul domnesc"

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 22:55
888 citiri
Veste proasta pentru Vanghelie - nu scapa de "beciul domnesc"
Foto: Arhiva Ziare.com

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri cererea formulata de primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, privind inlocuirea arestului cu o masura preventiva mai usoara, in dosarul in care este acuzat de coruptie.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

"In perioada 2007 - prezent, inculpatul Vanghelie, in schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri sa obtina, pentru societatile pe care acesta din urma le controleaza, acordarea a numeroase contracte de lucrari publice, contracte in valoare totala de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea si plata contractelor de executie de lucrari publice inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a perceput un 'comision' de aproximativ 20% din valoarea contractelor incheiate intre Primaria sectorului 5 si institutii din subordinea acesteia, pe de o parte, si societatile controlate de catre ...citeste mai departe despre "Veste proasta pentru Vanghelie - nu scapa de "beciul domnesc"" pe Ziare.com

#Vanghelie DNA arest preventiv, #Marian Vanghelie arest preventiv , #Stiri Administratie