Verificari DNA la Primaria Cluj-Napoca - e vizat un proiect finantat din bani europeni

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 10:33
1225 citiri
Verificari DNA la Primaria Cluj-Napoca - e vizat un proiect finantat din bani europeni
Foto: Ziare.com

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Cluj fac verificari, marti dimineata, la Primaria Cluj-Napoca, intr-un dosar privind proiectul de ticketing initiat de municipalitate pentru modernizarea sistemului de vanzare a biletelor de transport in comun de catre compania de transport public.

Surse judiciare au declarat, marti, ca procurorii verifica documente privind implementarea proiectului de ticketing, care vizeaza modernizarea sistemului de vanzare a biletelor de transport in comun de catre compania de transport public.

Conform surselor citate, procurorii DNA au mers la sediul Primariei Cluj-Napoca, pentru a verifica documente legate de acest proiect, dar se fac verificari si in teren, in statiile de transport in comun, unde sunt amplasate noile automate pentru bilete.

Proiectul de ticketing fost lansat in 9 septembrie, fiind finantat din fonduri europene in valoare de 33,6 de milioane de lei. Acesta prevede instalarea a 61 de automate de vanzare a biletelor si instalarea de ...citeste mai departe despre "Verificari DNA la Primaria Cluj-Napoca - e vizat un proiect finantat din bani europeni" pe Ziare.com

#perchezitii primarie Cluj Napoca, #verificari DNA primarie Emil Boc , #Stiri Administratie