Vass explica cresterea bugetului Presedintiei in 2012

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 22:02
1306 citiri
Vass explica cresterea bugetului Presedintiei in 2012

Consilierul premierului, Andreea Paul Vass, a explicat vineri ca bugetul Administratiei Prezidentiale nu este marit, pentru anul 2012, din cauza cheltuielilor de functionare, ci a investitiei in Muzeul de la Cotroceni.

"In cazul Administratiei Prezidentiale, este vorba de continuarea unui proces investitional la Muzeul de la Cotroceni, care tine de bugetul Administratiei Prezidentiale, dar nicidecum in sensul indicat de rauvoitorii care incearca sa incarce abuziv un buget al institutiei Prezidentiale. Lucrurile stau in felul urmator: Muzeul Cotroceni isi continua investitia in anul care vine", a spus Vass.

Ulterior, ea a afirmat, intr-o interventie la Antena 3, ca " cele mai mari bugete in proiectul actual se orienteaza catre Ministerul Muncii, Ministerul Agriculturii, Ministerul Transporturilor, catre Educatie - ramane unul dintre cele mai mari bugete".

"In cazul cresterilor bugetelor de la SIE, SRI, acolo e vorba de proiecte de investitii, iar in cazul Presedintiei nu e vorba de cheltuieli de functionare, ci de renovarea Muzeului de la Cotroceni", a explicat Vass.

#Andreea Paul Vass consilier premier , #Stiri Administratie