Valerie Ciolos: Romania e o tara frumoasa si merita sa te implici, sa incerci sa faci ceva pentru ea

Joi, 25 Mai 2017, ora 10:41
1048 citiri
Valerie Ciolos: Romania e o tara frumoasa si merita sa te implici, sa incerci sa faci ceva pentru ea
Foto: Facebook/Valerie Ciolos-Villemin

Valerie Ciolos, sotia fostului premier Dacian Ciolos, a vorbit despre perioada in care sotul sau a fost in fruntea Guvernului.

Aceasta a marturisit, miercuri, la Digi FM ca acea perioada a fost una nu foarte usoara si ca atunci a descoperit ce inseamna stresul social.

"Am avut si noi discutii, dar si tara merita. Romania e o tara frumoasa si merita sa te implici pentru ea, sa incerci sa faci ceva pentru ea", a spus sotia fostului premier, care are cetatenie franceza, dar a acordat interviul in limba romana.

Citeste si Valerie Ciolos: As vrea sa raman in Romania, dar Dumnezeu se amuza cu mine si imi modeleaza altfel planurile

Valerie Ciolos a precizat ca, dupa perioada in care sotul sau a fost premier, a ajuns sa vada altfel oamenii politici.

"Stiu ca s-a straduit sa faca cel mai bine. Acum, altfel ma uit la oamenii politici. Nu judec ce fac neaparat. Mi-am dat seama ca in anumite subiecte nu am cum sa stiu toata informatia", spune ea.

Valerie Ciolos a dat detalii si despre viata sa profesionala, ea fiind antrenor de mindfulness, tehnica de antrenare a mintii prin care oamenii devin constienti de lumea inconjuratoare.

"E o metoda elaborata si pusa la punct in 1979 in Massachusetts University din SUA si care a fost dezvoltata in mediul clinic cu pacienti care sufereau de o boala fizica sau psihica", a spus Valerie Ciolos.

Vezi si Sotia lui Dacian Ciolos a cantat la Gala Micului Print: Ce le-a transmis copiilor (Video) ...citeste mai departe despre "Valerie Ciolos: Romania e o tara frumoasa si merita sa te implici, sa incerci sa faci ceva pentru ea" pe Ziare.com

#Valerie Ciolos antrenor mindfulness, #Valerie Ciolos sotie Ciolos, #Valerie Ciolos sotie fost premier , #Stiri Administratie