Valcov, urmarit penal intr-un nou dosar - a luat mita si cand era ministru al Finantelor

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 13:16
874 citiri
Valcov, urmarit penal intr-un nou dosar - a luat mita si cand era ministru al Finantelor
Foto: Facebook/Darius Valcov

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov este urmarit penal intr-un nou dosar, in care este acuzat ca a primit bani in schimbul influentei pentru deblocarea unor plati.

Valcov este acuzat ca in 2014, cand era senator al Romaniei, i-a pretins unui om de afaceri (denuntator in cauza), prin intermediar, 10% din valoarea sumelor, fara TVA, ce urmau a fi incasate de societatea comerciala reprezentata de omul de afaceri.

Darius Valcov, adus la DNA - dosar nou de trafic de influenta (surse)

Contractul avea ca obiect reabilitarea retelei de apa si canalizare din doua localitati din judetul Olt, iar Valcov urma sa intervina pe langa factori de decizie din cadrul S.C. Compania de Apa Olt S.A., astfel incat societatea pe care o reprezenta denuntatorul sa incheie acel contract si sa primeasca banii la timp.

Ulterior, arata procurorii DNA, Valcov a primit 1,7 milioane de lei in doua transe (in luna septembrie 2014 si in februarie 2015).

In februarie 2015, Valcov conducea ...citeste mai departe despre "Valcov, urmarit penal intr-un nou dosar - a luat mita si cand era ministru al Finantelor" pe Ziare.com

#Valcov mita ministru, #Valcov urmarit penal , #Stiri Administratie