Valcov a spus la detectorul de minciuni ca Blaga a intervenit pentru castigarea licitatiilor - rechizitoriu

Joi, 21 Mai 2015, ora 18:03
920 citiri
Valcov a spus la detectorul de minciuni ca Blaga a intervenit pentru castigarea licitatiilor - rechizitoriu
Foto: Facebook/ Darius Valcov

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, ar fi intervenit pentru castigarea licitatiilor in judetul Olt, pentru care fostul primar al Slatinei Darius Valcov ar fi primit 20 la suta din valorea sumelor incasate.

Marturisirea ar fi fost facuta chiar de catre fostul ministru de Finante, potrivit rechizitoriului citat de B1 Tv, care transmite ca acesta a facut declaratiile la detectorul de minciuni.

Potrivit sursei citate, Valcov a spus ca Blaga l-a chemat la PDL si a impus castigarea unor licitatii spunandu-i sa intervina pentru Tehnologica Radion, companie care este administrata de Theodor Berna, cel care i-ar fi dat circa 2 milioane de euro mita fostului primar al Slatinei.

De asemenea, Darius Valcov ar fi spus anchetatorilor ca Vasile Blaga l-a pus in legatura cu Theodor Berna, ocazie cu care primarul de atunci al Slatinei a primit si numarul de telefon al omului de afaceri.

Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov la DNA - ce spune co-presedintele PNL

"Astfel, inculpatul Valcov ...citeste mai departe despre "Valcov a spus la detectorul de minciuni ca Blaga a intervenit pentru castigarea licitatiilor - rechizitoriu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Valcov denunt Blaga, #Valcov Blaga rechizitoriu, #Valcov Blaga licitatii Tehnologica Radion , #Stiri Administratie