Utilizatorii a peste 160 de imobile incadrate in clasa I risc seismic, notificati sa-si inceteze activitatea

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 22:00
963 citiri
Utilizatorii a peste 160 de imobile incadrate in clasa I risc seismic, notificati sa-si inceteze activitatea
Foto: Arhiva/Ziare.com

Utilizatorii a 162 de imobile incadrate in clasa I risc seismic au fost notificati pana vineri ca in termen de 24 de ore de la primirea somatiei sa-si inceteze activitatea, in caz contrar urmand sa fie sanctionati cu amenzi de la 50.000 de lei la 70.000 de lei, potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei.

De asemenea, reprezentantii municipalitatii au solicitat primariilor de sector sa dispuna interzicerea emiterii autorizatiilor de functionare si retragerea celor in vigoare pentru agentii economici care desfasoara activitati permanente si/sau temporare care implica aglomerari de persoane in spatii situate in constructii expertizate si incadrate in clasa I de risc seismic.

Actiunea se desfasoara in scopul respectarii prevederilor Legii nr. 282/2015 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 20/ 1994 privind masuri pentru reducerea riscului seismic al constructiilor existente.

Reprezentantii Directiei Generale de Politie Locala si Control a Municipiului ...citeste mai departe despre "Utilizatorii a peste 160 de imobile incadrate in clasa I risc seismic, notificati sa-si inceteze activitatea" pe Ziare.com

#cladiri bulina incetare activitate amenzi, #cladiri risc seismic Bucuresti amenzi, #incetare activitate firma cladiri risc seismic, #incetare activitate cladiri bulina Bucuresti , #Stiri Administratie