USR vrea anticipate si ii cere lui Iohannis sa nu mai desemneze un nou premier de la PSD

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 22:48
874 citiri
USR vrea anticipate si ii cere lui Iohannis sa nu mai desemneze un nou premier de la PSD
Foto: Facebook/Uniunea Salvati Romania

Uniunea Salvati Romania sustine solutia alegerilor anticipate si ii cere presedintelui Iohannis sa refuze desemnarea unui nou prim-ministru din partea PSD-ALDE.

"USR sustine solutia alegerilor anticipate deoarece coalitia PSD-ALDE si-a pierdut orice fel de legitimitate de a mai guverna Romania. Orice guvern va fi mai bun decat Guvernul PSD-ALDE care de un an de zile lucreaza pentru interesul exclusiv al liderului PSD", se arata intr-un comunicat al Uniunii.

Uniunea Salvati Romania subliniaza ca Romania are nevoie de o guvernare stabila, cinstita si competenta, care sa functioneze in interesul societatii, "nu ca sa-i scape de inchisoare pe Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si politicienii penali ai PSD si ALDE", se mai arata in comunicat.

"USR considera ca retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Tudose, al doilea guvern in 12 luni, confirma esecul majoritatii PSD-ALDE de a asigura guvernarea Romaniei. USR ii cere presedintelui Iohannis sa refuze desemnarea unui nou prim-ministru din partea PSD-ALDE", se mai arata in comunicatul USR.

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CExN, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul.

Mihai Tudose: Am demisionat, nu voi asigura interimatul. Acum relatia cu Dragnea e bunaDragnea isi schimba inca un guvern. PSD i-a retras sprijinul, Tudose isi da demisia ...citeste mai departe despre "USR vrea anticipate si ii cere lui Iohannis sa nu mai desemneze un nou premier de la PSD" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#demisie Mihai Tudose premier, #USR anticipate Tudose demisie Dragnea , #Stiri Administratie