USR o acuza pe Firea ca a schimbat conducerea RATB pe criterii politice: Deszapezirea a fost un pretext

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 16:10
939 citiri
USR o acuza pe Firea ca a schimbat conducerea RATB pe criterii politice: Deszapezirea a fost un pretext
Foto: Facebook/Uniunea Salvati Romania

Uniunea Salvati Romania (USR) a transmis, luni, ca invocarea sesizarilor privind deszapezirea statiilor RATB de catre Gabriela Firea a fost un pretext pentru a schimba conducerea regiei pe criterii politice.

Citeste si Firea cere, Consiliul executa urgent: Conducerea RATB a fost revocata, iar o consiliera USR data afara cu scandal

USR a mentionat ca analizeaza caile legale prin care cei care au impiedicat un consilier municipal sa-si exercite mandatul sa fie trasi la raspundere.

"USR protesteaza fata de modul in care Gabriela Firea si majoritatea PSD au impiedicat-o pe Ana Ciceala, consilier general, sa-si exercite mandatul potrivit legii, la dezbaterea ce a avut loc sambata, 7 ianuarie, in Consiliul General al Municipiului Bucuresti privind demiterea conducerii RATB.

Interpelarea prin care consiliera USR arata ca demiterea conducerii RATB este ilegala si ca va produce prejudicii bugetului Capitalei a fost oprita de catre presedintele de sedinta Culea Marian Orlando (PSD) ...citeste mai departe despre "USR o acuza pe Firea ca a schimbat conducerea RATB pe criterii politice: Deszapezirea a fost un pretext" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#USR Firea demitere RATB, #USR acuzatii Firea RATB, #Firea schimbat conducerea RATB , #Stiri Administratie