Urmarile codului portocaliu din Bucuresti: Copaci si stalpi cazuti, 49 de masini avariate (Foto)

Sambata, 26 Ianuarie 2019, ora 08:05
2319 citiri
Urmarile codului portocaliu din Bucuresti: Copaci si stalpi cazuti, 49 de masini avariate (Foto)
Foto: ISU Bucuresti/Ilfov

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au intervenit, in ultimele zece ore, la 115 solicitari in urma fenomenelor meteorologice. Cele mai multe dintre acestea au fost pentru indepartarea unor copaci cazuti, fiind avariate 49 de masini.

Astfel, au fost 98 de solicitari in Bucuresti, din care 79 au fost din cauza unor copaci cazuti, si 17 solicitari in Ilfov, din care 11 pentru copaci cazuti.

Din datele preliminare rezulta ca au fost avariate 49 de autoturisme, din cauza caderii copacilor si stalpilor de electricitate, fara a exista persoane ranite.

Astfel, pompierii au intervenit pe strada Dimitrie Pompeiu dupa ce un tramvai a fost prins intre doi copaci cazuti, dar si la gura de metrou Stefan cel Mare, unde accesul era blocat tot de un copac cazut.

Foto: ISU/Bucuresti/Ilfov

Municipiul Bucuresti si judetele Ialomita, Arges, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Teleorman, Ilfov si Calarasi s-au aflat sub cod portocaliu de polei, pana sambata, la ora 3.00. Meteorologii au anuntat "depuneri semnificative".

#cod portocaliu Bucuresti, #masini avariate bucuresti , #Stiri Administratie