Un seif în care se aflau 500.000 de lei a fost furat de hoți, de la o firmă în Bistrița. Trei suspecți au fost reținuți

Duminica, 15 Mai 2022, ora 14:45
1813 citiri
Un seif în care se aflau 500.000 de lei a fost furat de hoți, de la o firmă în Bistrița. Trei suspecți au fost reținuți
Principalii suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore FOTO Pixabay

Trei bărbaţi din Bihor au fost reţinuţi şi opt locuinţe au fost percheziţionate în urma unei acţiuni derulate de poliţiştii din Bistriţa Năsăud, într-un dosar care vizează unui jaf comis la o firmă din municipiul Bistriţa de unde s-a furat un seif cu peste 100.000 euro, arată ebihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, furtul a fost comis cu câteva zile înainte de percheziții, la sediul unei societăți comerciale, de unde hoţii au plecat cu un sef cu 500.000 de lei, iar cercetările pornite au indicat că suspecţii erau din Bihor.

Ca atare, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa, poliţiştii din Bistriţa Năsăud şi colegi de-ai lor din Bihor, sprijiniţi de jandarmii orădenii, au percheziţionat 8 locuinţe din Bihor, de unde au ridicat telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 stații de emisie-recepție și obiecte vestimentare.

"În urma activităților desfășurate, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, cu privire la trei bărbați de 32, 45 și 46 de ani, domiciliați în județul Bihor, fiind ulterior luată măsura reținerii acestora, pentru 24 de ore", a transmis IPJ Bistrița-Năsăud. ...citeste mai departe despre "Un seif în care se aflau 500.000 de lei a fost furat de hoți, de la o firmă în Bistrița. Trei suspecți au fost reținuți" pe Ziare.com

#ancheta, #hoti, #seif, #Bistrita Nasaud , #Stiri Administratie