Un roman va fi seful transportului public din Abu Dhabi, dupa ce a obtinut rezultate bune in Oradea

Sambata, 01 Aprilie 2017, ora 18:35
1019 citiri
Un roman va fi seful transportului public din Abu Dhabi, dupa ce a obtinut rezultate bune in Oradea
Foto: captura video Digi24

Dupa opt ani in care a condus Societatea de Transport in comun din Oradea, directorul Istvan Csuzi (foto) isi va continua activitatea in Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, unde va gestiona miliarde de euro.

Csuzi a fost numit la sefia transportului in comun din Oradea in urma cu 8 ani, iar dupa 4 ani a devenit vicepresedinte al Organizatiei Mondiale a Transportatorilor Publici, informeaza Digi24.

In ultimii 8 ani, sistemul de transport in comun din Oradea a fost imbunatatit: tramvaiele au fost modernizate, in statii a aparut afisajul electronic pentru durata de asteptare, iar biletele se pot achizitiona prin plata electronica sau prin SMS.

"Avem un sistem performant de transport public care circula la minut aproape", a declarat Istvan Csuzi pentru sursa citata.

Oferta de a-si continua activitatea in metropola araba a venit in acest an.

"Soseste momentul cand trebuie sa tragi o linie si trebuie sa te gandesti ce faci si sunt momente cand munca ta da si roadele in sensul ca se aude in alte locatii ce ai facut si cum ai facut si cine esti. Incepand de la 1 mai sunt director general la Abu Dhabi", a anuntat oficial Csuzi.

Romanul este foarte bine vazut ca profesionist.

"Va fi o mare revolutie in transportul public in Abu Dhabi si se va intampla in urmatorii cinci ani. Domnul Csuzi va fi persoana potrivita sa preia comanda si sa faca fata acestor provocari", a declarat Jose Costa, directorul general al transporturilor din Abu Dhabi.

Conform sursei citate, autoritatile din Abu Dhabi vor investi doar in reteaua de tramvai ce urmeaza a fi construita circa 1,5 miliarde de euro.

...citeste mai departe despre "Un roman va fi seful transportului public din Abu Dhabi, dupa ce a obtinut rezultate bune in Oradea" pe Ziare.com

#roman sef transporturi Abu Dhabi , #Stiri Administratie