Un pui de urs ratacit a fost impuscat la Sibiu. Cum se intampla in tarile civilizate (Video)

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 20:15
924 citiri
Un pui de urs ratacit a fost impuscat la Sibiu. Cum se intampla in tarile civilizate (Video)
Foto: captura YouTube / CBC

Un pui de urs ratacit prin Sibiu a fost haituit cateva ore si apoi ucis fara mila. Cei care l-au urmarit au incercat fara succes sa-l tranchilizeze, asa ca l-au impuscat. In tarile civilizate, cum este Canada, animalele aflate in astfel de situatii sunt tratate cu omenie.

"Cum se rezolva problema ursilor intr-o tara unde sunt mai multi ursi ca la noi! Nu numai ca ursul a fost tranchilizat, autoritatile chiar au avut grija ca acesta sa nu se raneasca in momentul in care sageata isi face efectul. Sharuiti sa vada cat mai multa lume ca exista solutii pasnice pentru rezolvarea acestor situatii", au postat, miercuri, pe Facebook cei de la World Wide Fund for Nature (WWF) Romania, alaturi de un video.

In imagini poate fi vazut un urs care si-a facut aparitia in mijlocul zilei pe o strada intens circulata din Vancouver, Canada. Trecatorii l-au privit cu uimire, iar ...citeste mai departe despre "Un pui de urs ratacit a fost impuscat la Sibiu. Cum se intampla in tarile civilizate (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pui urs omorat Sibiu, #salvare urs tranchilizat , #Stiri Administratie