Un protestatar ranit de capacul unei grenade la protestul din 10 august s-a infectat cu o bacterie in spital

Luni, 20 August 2018, ora 19:16
1049 citiri
Un protestatar ranit de capacul unei grenade la protestul din 10 august s-a infectat cu o bacterie in spital
Foto: Ziare.com

Un barbat care a participat la protestul din 10 august si a fost ranit la picior cu o grenada aruncata de jandarmi s-a infectat cu o bacterie la Spitalul Municipal din Bucuresti, unde a stat internat timp de o saptamana.

El povesteste ca sambata, dupa ce a fost externat, a plecat spre Timisoara iar in cursul noptii a inceput sa se simta rau.

In urma analizelor efectuate s-a constatat ca a fost infectat cu bacteria clostridium.

"Sambata am fost externat de la Municipal si am plecat la Timisoara. In noaptea de sambata spre duminica am inceput sa fac febra, frisoane tot ce trebuie. Duminica am fost la Spitalul V Babes din Timisoara cu probe pentru analize dar mi s-a spus ca nu e nimeni si sa revin dimineata. Azi dimineata am dus probe la Synevo si acum am luat rezultatele: clostridium. Cica e o bacterie cu care trebuie sa ma lupt acum", a scris Doru Oprea pe Facebook.

Doru Oprea s-a aflat printre sutele de protestatari raniti la manifestatia din 10 august din Piata Victoriei. Barbatul a fost operat dupa ce capacul unei grenade aruncate de jandarmi i-a strapuns piciorul.

"Asta au scos din mine la spitalul universitar dupa operatia de azi noapte. Capacul unei grenade. Eram in fata cu prietenul meu Dragos Preda cand fara avertisment au inceput sa traga cu apa si grenade in noi. Am fugit dar am simtit ceva in picior si daca nu era el sa ma ajute nu stiu cum ajungeam la salvare. A fost haos. Multumesc Dragos pentru tot si le multumesc tuturor cadrelor medicale care m-au ajutat si doctorilor care m-au operat. Langa mine au mai operat o fata, Luiza, ea are ceva rani pe picioare si arsuri. A fost declansat codul rosu azi noapte pe spitale", scria pe 11 august, pe Facebook, Doru Oprea.

Un protestatar de la manifestatia din 10 august a murit la spital. Politia a deschis dosar penalDepartamentul pentru Situatii de Urgenta face precizari despre protestatarul care a murit dupa ce a fost la mitingul din 10 august ...citeste mai departe despre "Un protestatar ranit de capacul unei grenade la protestul din 10 august s-a infectat cu o bacterie in spital" pe Ziare.com

#protestatar infectie spital, #Doru Oprea infectie spital, #raniti proteste diaspora , #Stiri Administratie