Un oras din Romania are sansa sa devina Capitala Verde a Europei

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 19:58
732 citiri
Un oras din Romania are sansa sa devina Capitala Verde a Europei
Foto: Arhiva Ziare.com

Candidatura municipiului Arad pentru titlul de Capitala Verde a Europei 2018 a fost acceptata de catre Comisia Europeana, a declarat Gheorghe Falca, primarul Aradului.

"Cu mare bucurie am aflat ca Aradul a fost selectionat de Comisia Europeana pentru a candida la titlul de Capitala Verde a Europei 2018 alaturi de alte sase orase europene, fiind singurul oras din Romania si, respectiv din Europa Centrala si de Rasarit, care candideaza la obtinerea acestui titlu", a declarat joi, intr-o conferinta de presa, primarul Gheorghe Falca.

Cele sapte orase europene a caror candidatura la titlul de Capitala Verde a Europei 2018 a fost acceptata de Comisia Europeana sunt: Arad, Romania; Gent, Belgia; Nijmegen, Olanda; Hertogenbosch, Olanda; Talin, Estonia; Umel, Suedia; Varsovia, Polonia.

"Din noiembrie 2015 si pana in luna martie 2016 dosarele vor fi evaluate de catre comisia de experti, in aprilie 2016 vor fi anuntate orasele finaliste, iar in iunie 2015 juriul va anunta orasul ...citeste mai departe despre "Un oras din Romania are sansa sa devina Capitala Verde a Europei" pe Ziare.com

#Arad Capitala Verde Europa, #Arad Capitala Verde Europa 2018 , #Stiri Administratie