Un nou serial Travel Channel promoveaza mancarea din Romania

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 10:17
1029 citiri
Un nou serial Travel Channel promoveaza mancarea din Romania

Maramuresul, Transilvania, Delta Dunarii si Bucurestiul vor fi promovate prin intermediul gastronomiei romanesti intr-un nou serial, intitulat "Aventuri cu mancare si vin, in Romania", care va avea premiera pe 23 mai, de la ora 20.00, la televiziunea Travel Channel.

Seria de documentare "Aventuri cu mancare si vin, in Romania/ Food and Wine Adventures: Romania" este un program prezentat de Jenny Powell, o cunoscuta vedeta de televiziune din Marea Britanie, si Olivier Magny, un expert in vinuri din Paris.

Noua serie cuprinde sase episoade de cate 30 de minute, care vor fi difuzate in Romania, pe Travel Channel, in fiecare sambata, incepand din 23 mai, de la ora 20.00.

Seria "Aventuri cu mancare si vin, in Romania" a fost lansata oficial intr-un eveniment organizat marti seara, la Bucuresti, de reprezentantii companiei Scripps Networks Interactive, care detine Travel Channel. La eveniment au participat, printre altii, vedeta britanica Jenny Powell si Andrew Grieve, Vice ...citeste mai departe despre "Un nou serial Travel Channel promoveaza mancarea din Romania" pe Ziare.com

#Maramures documentar Travel Channel, #orase Romania Travel Channel , #Stiri Administratie