Un martor spune ca Apa Nova a cumparat "bunavointa" unor televiziuni: Care sunt posturile acuzate

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 20:28
838 citiri
Un martor spune ca Apa Nova a cumparat "bunavointa" unor televiziuni: Care sunt posturile acuzate
Foto: Arhiva Ziare.com

Un martor sustine ca Apa Nova ar fi cumparat "bunavointa" unor televiziuni, prin intermediul unei firme a omului de afaceri Ovidiu Semenescu, arata judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti.

Furnizorul de apa ar fi incheiat contracte cu televiziunile respective pe sume "importante", pentru ca posturile TV sa nu relateze despre aspecte negative din activitatea companiei, potrivit motivarii instantei la decizia de a-i cerceta sub control judiciar pe Costin Berevoianu, fostul consilier al primarului suspendat Sorin Oprescu, Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL si omul de afaceri Ovidiu Semenescu.

Martorul care a dat declaratii la DNA Ploiesti a prezentat numele a patru societati care controleaza patru posturi, si anume Realitatea TV, Antena 3, B1 TV si Romania TV, relateaza Mediafax.

DNA: Exista riscul falsificarii sau ascunderii de documente in dosarul Apa Nova

"Din declaratia martorului amenintat I.A., din 14 septembrie 2015, rezulta ca Semenescu Ovidiu Traian controleaza ...citeste mai departe despre "Un martor spune ca Apa Nova a cumparat "bunavointa" unor televiziuni: Care sunt posturile acuzate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apa Nova televiziuni, #Apa Nova contracte televiziuni, #Apa Nova DNA , #Stiri Administratie