Un manager Petrom a fost retinut - ce acuzatii ii aduc procurorii DNA

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 16:35
1563 citiri
Un manager Petrom a fost retinut - ce acuzatii ii aduc procurorii DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au retinut, miercuri, un manager OMV Petrom si un expert imobiliar, acuzati de luare de mita.

Inculpatii sunt Nicolae Gavrilescu, manager sector in cadrul diviziei teritoriale Moldova Sud a OMV Petrom, si Ana Petre, expert in piata imobiliara, responsabil cu instrainarea activelor secundare in cadrul companiei petroliere, informeaza un comunicat al DNA.

Procurorii le-au intocmit dosare penale si i-au retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati la Tribunalul Galati cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Cei doi i-au pretins unui denuntator, in mod direct, suma de 10.000 de euro pentru a-i aproba achizitia unor imobile detinute de Petrom, la un pret avantajos. Discutiile au avut loc in perioada octombrie 2013 - mai 2014.

Ulterior, la data de 27 mai 2014, Gavrilescu Nicolae a fost prins in flagrant in timp ce lua de la denuntator suma de 45.000 de lei, cu titlu de mita...citeste mai departe despre "Un manager Petrom a fost retinut - ce acuzatii ii aduc procurorii DNA" pe Ziare.com

#manager Petrom retinut, #analist imobiliar retinut, #retineri luare mita , #Stiri Administratie