Un judecator arata cu degetul spre sefii ISU: Se primesc sponsorizari de la firme controlate

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 11:18
791 citiri
Un judecator arata cu degetul spre sefii ISU: Se primesc sponsorizari de la firme controlate
Foto: Ziare.com / Camelia Badea

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) a primit sponsorizari de la firme pe care le controla, iar practica era cunoscuta de sefii institutiei, se arata in motivarea instantei in cazul celor doi angajati ISU implicati in dosarul incendiului de la clubul Colectiv.

In motivarea judecatorului de la Tribunalul Militar care a decis arestarea preventiva a inspectorului George Matei Petrica si plasarea in arest la domiciliu a inspectorului Antonina Radu se subliniaza faptul ca este greu de imaginat ca societatile private care sponsorizeaza masiv ISU pot fi controlate in mod obiectiv sau sanctionate drastic, informeaza Digi24.

Incendiu in Colectiv: Cei doi ofiteri ISU care au facut verificari in club au fost arestati (Video)

Patronii clubului Colectiv le-au declarat procurorilor militari in timpul audierilor ca nu le-au dat bani celor doi inspectori cand au venit sa verifice clubul.

Insa la dosar au fost depuse documente conform carora o fundatie care functioneaza pe langa ...citeste mai departe despre "Un judecator arata cu degetul spre sefii ISU: Se primesc sponsorizari de la firme controlate" pe Ziare.com

#sponsorizari ISU incendiu Colectiv , #Stiri Administratie