Un incendiu a distrus complet clubul Bamboo din Bucuresti. 44 de oameni au ajuns la spital. Localul nu avea autorizatie nici de la ISU, nici de la Primarie (Video)

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 14:35
1113 citiri
Un incendiu a distrus complet clubul Bamboo din Bucuresti. 44 de oameni au ajuns la spital. Localul nu avea autorizatie nici de la ISU, nici de la Primarie (Video)
Foto: ISU Bucuresti Ilfov

Un incendiu puternic a distrus, sambata dimineata, Clubul Bamboo din Capitala.

Cladirea s-a prabusit, iar focul inca arde mocnit in cateva focare.

44 de victime au fost duse la diverse spitale din Bucuresti.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis dosar penal pentru distrugere din culpa. Nu se cunosc cauza, nici locul precis de unde a izbucnit focul sau numarul exact de oameni care se aflau in club si daca a mai ramas cineva prins in interior.

Rudele celor aflati in club pot suna la 021 206.40.50 pentru a obtine informatii despre persoanele transportate la spital.

Clubul nu avea autorizatie de securitate la incendiu si a fost amendat de 5 ori de ISU, care insa nu putea sa il inchida, potrivit legii, pentru neregulile constatate.

Clubul nu avea nici autorizatie de functionare ca unitate de alimentatie publica, de la Primaria Sectorului 2, care la randul sau l-a amendat.

Urmareste in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor:

14:25 - Ministerul Sanatatii anunta ca niciunul dintre pacientii care mai sunt internati nu prezinta arsuri si doar o singura persoana de la Spitalul Floreasca se afla intr-o situatie care necesita supraveghere speciala.

13:56 - Un martor la incendiu spune ca in club era posibil sa fie chiar si 1.000 de oameni cand a izbucnit focul.

13:40 - Ministerul de Interne a revizuit iarasi bilantul: 44 de oameni au ajuns la spital din Bamboo. Dintre acestia acum mai sunt internati 5:

4 la Spitalul Floreasca si unul la Spitalul Sfantul Pantelimon.

"Victimele transportate la unitatile medicale acuza, in special, intoxicari cu fum, hipotermii si contuzii", transmite MAI intr-un comunicat remis Ziare.com.

13:30 - Vicepremierul Sevil Shhaideh se afla la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru a se interesa despre modul in care decurge interventia de la clubul Bamboo, transmite Mediafax.

13:18 - "Greselile se repeta cu nonsalanta si ignoranta publica risca sa ne ucida in continuare tinerii. Vorbe multe, fapte ioc! (...) Sa te declari azi surprinsa, tu primarie de capitala si de sector, ca ditamai clubul Bamboo nu avea autorizatie = incompetenta crasa! Nerusinare! Somnul ratiunii! Moartea bunului simt!", scrie pe Facebook Andreea Paul.

13:11 - "E o drama sa constatam ca nenorocirea de la Colectiv e repetabila si ca unele institutii doar constata si nu fac ce trebuie sa impiedice ca o asemenea nenorocire sa mai fie vreodata posibila in Romania", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

12... citeste mai departe despre "LIVE Un incendiu a distrus complet clubul Bamboo din Bucuresti. 44 de oameni au ajuns la spital. Localul nu avea autorizatie nici de la ISU, nici de la Primarie (Video) " pe Ziare.com

#incendiu club Bamboo Bucuresti , #Stiri Administratie