Un cunoscut colectionar de covoare si un fost sef al Microsoft Romania, arestati

Joi, 09 Iunie 2016, ora 07:40
1137 citiri
Un cunoscut colectionar de covoare si un fost sef al Microsoft Romania, arestati
Foto: Facebook/Dilemma Productions SRL

Norbert Hauser (foto), un cunoscut colectionar de covoare orientale, care detine Galeria Buhara situata in cartierul Primaverii din Bucuresti, a fost arestat preventiv. Este acuzat de DIICOT ca face parte dintr-o grupare care se ocupa cu evaziunea fiscala si spalarea de bani.

Decizia a fost luata miercuri de Tribunalul Bucuresti.

In acelasi dosar, au fost arestate alte sase persoane, printre care se afla si Calin Tatomir, fost director la Microsoft Romania.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii au retinut sapte persoane in acest caz, respectiv Valeriu Cristian Arsenie (liderul gruparii), Norbert Hauser, Calin Tatomir, Alexandru Valentin Stan, Cezar Florin Golumbeanu, Robert Florin Cristea si Cristian Calinescu.

Retinerile vin dupa ce procurorii au efectuat, marti, 15 perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind gasiti si ridicati peste 60.000 de euro, o mie de dolari si 125.000 de lei, precum si 22 de monede de valoare.

Conform DIICOT, in perioada 2007 - ...citeste mai departe despre "Un cunoscut colectionar de covoare si un fost sef al Microsoft Romania, arestati" pe Ziare.com

#colectionar covoare arestat spalare bani, #director Microsoft Romania arestat , #Stiri Administratie