Un avion TAROM s-a intors din drum: "S-a auzit o bubuitura". La bord era si Rares Bogdan

Marti, 13 Iunie 2017, ora 12:54
1348 citiri
Un avion TAROM s-a intors din drum: "S-a auzit o bubuitura". La bord era si Rares Bogdan
Foto: Arhiva Ziare.com

O aeronava TAROM, care efectua cursa Bruxelles - Bucuresti, s-a intors pe aeroportul belgian la circa 20 de minute dupa decolare, dupa ce au aparut probleme tehnice la un motor.

Aparatul de tip Boeing 737-700 decolase de pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 10:26. Din cauza unor probleme tehnice la unul dintre motoare, pilotul a decis sa se intoarca, informeaza compania aeriana intr-un comunicat.

"Aeronava a aterizat in siguranta la Bruxelles, pasagerii au fost debarcati, primesc asistenta la sol si vor fi rerutati pe urmatoarea cursa a Companiei TAROM", se mai arata in comunicat.

Conform Realitatea TV, la bordul aeronavei se aflau circa 100 de pasageri, care povestesc ca, la un moment dat, au auzit o "bubuitura".

Unul dintre pasagerii zborului RO372, care ar fi trebuit sa ajunga la Otopeni la ora 14:00, este jurnalistul Rares Bogdan. Acesta a relatat pe pagina de Facebook despre momentele prin care a trecut.

Citeste despre un alt incident cu o cursa TAROM din weekend ...citeste mai departe despre "Un avion TAROM s-a intors din drum: "S-a auzit o bubuitura". La bord era si Rares Bogdan" pe Ziare.com

#avion Tarom probleme Bruxelles, #cursa Bruxelles Bucuresti intors Belgia, #probleme motor avion Tarom , #Stiri Administratie