Un avion privat in care se afla Jennifer Lawrence a aterizat de urgenta

Duminica, 11 Iunie 2017, ora 15:42
1163 citiri

Un avion privat la bordul caruia se afla actrita Jennifer Lawrence a aterizat de urgenta in Buffalo, sambata, din cauza unor defectiuni care au aparut la ambele motoare ale aeronavei, dupa ce a decolat din orasul Louisville din Kentucky, informeaza eonline.com.

Contactati in legatura cu incidentul, reprezentantii actritei au confirmat ca Jennifer Lawrence nu a fost vatamata.

O sursa a declarat pentru E! News ca in timpul zborului, unul dintre motoare a intrat in avarie, cand avionul se afla la o altitudine de peste 9.400 de metri. In timpul aterizarii, a aparut o defectiune la cel de-al doilea motor al aeronavei. Totusi, pilotii au reusit sa aterizeze in siguranta in Buffalo, New York.

La aterizare, avionul privat a fost asteptat de mai multe vehicule de urgenta.

Jennifer Lawrence se intorcea din Louisville, orasul sau natal, unde a calatorit pentru a isi vizita familia.

Jennifer Lawrence este o actrita americana, nascuta pe 15 august 1990. A debutat cu un rol secundar in "Garden Party" (2008) si a impresionat apoi cu o evolutie remarcabila in drama independenta "Winter's Bone" (2010), care i-a adus prima dintre cele patru nominalizari ale sale la premiile Oscar. A devenit cunoscuta pe plan international gratie rolului Mystique din filmul "X-Men: First Class" (2011), pe care l-a reluat apoi in mai multe lungmetraje din universul francizei "X-Men".

Personajul Katniss Everdeen pe care l-a interpretat in franciza "Jocurile foamei/ Hunger Games" (2012-2015) au transformat-o intr-un star mondial si i-au adus onorarii uriase. A fost apreciata si de criticii de cinema, in special pentru colaborarile sale cu regizorul David O. Russell.

Jennifer Lawrence a castigat Oscarul la categoria "cea mai buna actrita" cu rolul din filmul "Silver Linings Playbook" (2012) si a fost de alte doua ori nominalizata la premiile Oscar - pentru rol secundar, cu filmul "American Hustle" (2013), si pentru rol principal, pentru filmul "Joy" (2015). ...citeste mai departe despre "Un avion privat in care se afla Jennifer Lawrence a aterizat de urgenta" pe Ziare.com

#Jennifer Lawrence avion urgenta , #Stiri Administratie