Un avion cu o echipa de fotbal la bord s-a prabusit in Columbia: 76 de oameni au murit (Foto)

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 12:23
1297 citiri
Un avion cu o echipa de fotbal la bord s-a prabusit in Columbia: 76 de oameni au murit (Foto)
Foto: Twitter/ Chapecoense

Un avion cu 81 de oameni la bord s-a prabusit in Columbia. Aeronava transporta echipa de fotbal Chapecoense in localitatea Rionegro, pentru a juca mansa tur a Copei Sudamericana cu Atletico Nacional.

Doar cinci persoane dintre cele aflate la bord au supravietuit accidentului, trei fotbalisti, un membru al echipajului si un jurnalist, toti fiind transportati la spital.

Cauzele accidentului sunt deocamdata necunoscute, informatiile prezentate in presa internationala fiind cat se poate de diferite, de la vremea rea si pana la o pana de combustibil.

Aeronava de productie britanica venea din Bolivia si avea la bord 72 de pasageri, intre care se regaseau si membri delegatiei echipei braziliene, si 9 membri ai echipajului.

Cu putin timp inainte de aterizare, pilotii ar fi reclamat probleme tehnice la instalatia electrica, iar in scurt timp avionul s-a prabusit. Inaintea impactului cu solul, comandantul a luat decizia de a goli rezervoarele de combustibil, evitand astfel o explozie ...citeste mai departe despre "Un avion cu o echipa de fotbal la bord s-a prabusit in Columbia: 76 de oameni au murit (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avion prabusit echipa fotbal, #Copa Sudamericana finala, #avion prabusit Columbia , #Stiri Administratie