Un avion a aterizat de urgenta, dupa ce trei pasageri au fost auziti vorbind despre bombe si explozibil

Duminica, 11 Iunie 2017, ora 13:14
1013 citiri
Un avion a aterizat de urgenta, dupa ce trei pasageri au fost auziti vorbind despre bombe si explozibil
Foto: Arhiva Ziare.com

Un avion al companiei low-cost EasyJet a aterizat de urgenta, sambata dupa-amiaza, pe aeroportul german Koln-Bonn, dupa ce pilotii aeronavei au primit informatii despre o "conversatie suspecta" cu un "continut terorist".

Aeronava decolase cu scurt timp inainte de la Ljubljana si urma sa aterizeze pe aeroportul Stansted, din apropiere de Londra, relateaza BBC.

Pilotii au fost informati ca trei barbati purtau o conversatie cu continut terorist, folosin cuvinte precum "bomba" sau "explozibil". Cei trei barbati au fost arestati de autoritatile germane de pe aeroportul Koln-Bonn.

In urma interventiei, autoritatile germane au detonat un rucsac ce apartinea unuia dintre suspecti.

"Inainte de asta, pilotul a primit informatii despre o conversatie suspecta la bord, iar apoi a decis sa faca o aterizare neprogramata pe aeropotul Koln-Bonn. Dupa o aterizare sigura... cei 151 de pasageri au parasit aeronava prin iesirile de urgenta si au fost dusi catre o poarta de tranzit", a declarat un purtator de cuvant al aeroportului Koln-Bonn.

De asemenea, pasagerii au trebuit sa treaca imediat prin filtre de securitate si autoritatile au facut verificari si in aeronava EasyJet.

Se pare ca alti pasageri au decis sa anunte echipajul de zbor cu privire la conversatia suspecta dintre cei trei barbati, care avea un continut terorist.

Toti cei 151 de pasageri au fost evacuati din aeronava si zborul a fost suspendat timp de trei ore pe aeroportul din Germania. Toti pasagerii au primit o noapte la hotel si au plecat duminica dimineata spre Londra. ...citeste mai departe despre "Un avion a aterizat de urgenta, dupa ce trei pasageri au fost auziti vorbind despre bombe si explozibil" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aterizare urgenta discutie terorista, #aterizare avion conversatie terorista , #Stiri Administratie