Un an de la tragedia din #Colectiv: A fost lansat albumul "Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity" (Audio)

Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 19:43
837 citiri
Un an de la tragedia din #Colectiv: A fost lansat albumul "Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity" (Audio)
Foto: Arhiva Ziare.com

Albumul "Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity", ce contine melodii ale formatiei Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe romanesti si straine, a fost lansat vineri.

Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate catre familiile GTG si victimelor incendiului din clubul Colectiv, potrivit Universal Music.

Discul va putea fi cumparat la evenimentele caritabile care au loc in acest weekend la Beraria H si Arenele Romane, iar de saptamana viitoare, din librariile Carturesti si Humanitas, de la magazinul Muzica, precum si online, de pe eMag.ro si Getmusic.ro.

Albumul cuprinde 17 piese, intre care "Unusual Suspects", "The Day We Die", "Rise From the Fallen" si "This Life Is Running Out", reinterpretate de artisti ca Cruadalach (Cehia), Nightshadows Lament (cu membri din My Dying Bride, Tristania si Green Carnation), Anna Murphy (ex-Eluveitie - Elvetia), Days of Confusion & Vita de Vie (Romania) si Bucium (Romania).

Iata cateva imagini ...citeste mai departe despre "Un an de la tragedia din #Colectiv: A fost lansat albumul "Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity" (Audio)" pe Ziare.com

#incendiu Colectiv, #album good bye to gravity , #Stiri Administratie