Un alt italian care a venit in Romania are si el coronavirus. L-a insotit pe barbatul de 71 de ani

Miercuri, 26 Februarie 2020, ora 18:53
628 citiri
Un alt italian care a venit in Romania are si el coronavirus. L-a insotit pe barbatul de 71 de ani
Foto: Arhiva Ziare.com

Un cetatean italian care a fost in Romania impreuna cu barbatul de 71 de ani infectat cu noul virus gripal este spitalizat in Italia si are, de asemenea, coronavirus, anunta autoritatile italiene.

A doua persoana infectata care a vizitat Romania este un barbat de 51 de ani din localitatea Piandimeleto (regiunea Marche). El a fost in Romania alaturi de barbatul in varsta de 71 de ani din localitatea Cattolica, afirma surse medicale citate de publicatia Il Resto del Carlino si de site-ul AnconaToday.it.

Italianul in varsta de 51 de ani este in carantina in propria locuinta, iar starea sa nu este grava.

Italianul in varsta de 71 de ani este internat in Rimini in stare grava "stabila".

Autoritatile italiene verifica starea persoanelor care au intrat in contact cu cei doi italieni.

Autoritatile italiene au anuntat, miercuri, ca 12 persoane au decedat din cauza epidemiei gripale, iar numarul cazurilor de infectare a ajuns la 370.

Un italian care a plecat in weekend din Romania are coronavirus UPDATE A inchiriat o masina in CraiovaAutoritatile din Dolj cauta pasagerii din avionul cu care a calatorit italianul infectat cu coronavirusPrefectul de Gorj: Zeci de oameni care au intrat in contact cu italianul sunt izolati la domiciliu. Se asteapta rezultatele de la BalsPrimele declaratii ale italianului infectat cu coronavirus, care a fost in RomaniaCei 13 oameni din Gorj care au intrat in contact cu italianul nu au coronavirus: Peste 4.800 de romani, izolati la domiciliu ...citeste mai departe despre "Un alt italian care a venit in Romania are si el coronavirus. L-a insotit pe barbatul de 71 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#italian coronavirus Romania , #Stiri Administratie