Un al treilea afgan a fost arestat in legatura cu uciderea celor doi militari romani

Luni, 09 Mai 2016, ora 14:28
795 citiri
Un al treilea afgan a fost arestat in legatura cu uciderea celor doi militari romani
Foto: Pixabay

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a declarat, luni, ca un al treilea afgan ar fi fost arestat in legatura cu incidentul produs la sfarsitul saptamanii trecute in apropiere de Kandahar, soldat cu moartea a doi militari romani.

Doi militari romani au fost ucisi in Afganistan UPDATE

"Se pare ca exista si un al treilea afgan care ar fi fost arestat in legatura cu incidentul respectiv. Din pacate, asemenea incidente au suficiente precedente in teatrul de operatii Afganistan. I-au lovit naprasnic si pe aliati ai nostri si pe americani.

Au fost luate o serie de masuri speciale pentru prevenirea si combaterea lor. Sunt implementate proceduri dedicate acestui tip de risc, dar cu toate acestea, desi recent fenomenul se diminuase si chiar la un moment dat disparuse, intr-un teatru de operatii precum Afganistanul, cu un asemenea grad ridicat de risc, ele nu pot fi, din pacate, excluse", a afirmat Motoc, dupa ce a participat la o ceremonie de depunere de coroane de flori la Monumentul ...citeste mai departe despre "Un al treilea afgan a fost arestat in legatura cu uciderea celor doi militari romani" pe Ziare.com

#afgan arestat militari romani ucisi, #militari romani ucisi Afganistan , #Stiri Administratie