Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la sefia DIICOT

Luni, 16 Martie 2015, ora 07:49
811 citiri
Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la sefia DIICOT

Luni este ultima zi in care procurorii din toata tara isi pot depune candidatura la Ministerul Justitiei pentru ocuparea functiei de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Potrivit MJ, alegerea procurorului sef al DIICOT se va face in urma unui proces de selectie transparent, iar procurorii care indeplinesc conditiile legale trebuie sa depuna documentele in sustinerea candidaturii pana la 16 martie.

"Candidatii procurori care indeplinesc conditiile prevazute de art. 54. alin.1-2 din Legea nr. 303/2004 vor depune in sustinerea candidaturii urmatoarele inscrisuri: C.V., conform modelului european, o scrisoare de intentie (maxim 2 pagini), care sa cuprinda o scurta prezentare a candidatului, detalii relevante despre experienta profesionala (experienta in activitatea manageriala, in investigarea unor cauze complexe sau in activitatea judiciara), calitatile care il recomanda pentru ocuparea functiei. Documentele sus ...citeste mai departe despre "Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la sefia DIICOT" pe Ziare.com

#candidaturi sefi DIICOT, #DIICOT procuror sef , #Stiri Administratie