Uite-o nu-i! cu masinile romanilor veniti in vacanta in Bulgaria. Saptamanal, cinci raman fara ele

Sambata, 04 Iulie 2015, ora 08:58
1580 citiri
Uite-o nu-i! cu masinile romanilor veniti in vacanta in Bulgaria. Saptamanal, cinci raman fara ele
Foto: splitshire.com

Inca un roman plecat in concediu in Bulgaria a ramas fara masina dupa ce hotii au plecat cu ea chiar din fata hotelului de 4 stele unde se cazase. Parcare pentru care platise taxa si primise chiar si bon fiscal!

Craioveanul isi petrecea weekendul intr-un hotel din Sunny Beach, unde venise impreuna cu iubita, fratele si cativa prieteni. Masina, un BMW in valoare de 10.000 de euro, o lasase in parcarea privata a hotelului, pentru care a platit o taxa de 10 euro, scrie Gazeta de Sud.

Romania repara Podul Prieteniei, pentru prima data din 1954 - Cum ajungi in Bulgaria

"Am platit parcarea 20 de leva, echivalentul a zece euro. Mi-au dat bon fiscal. Nu mi s-a spus absolut nimic cum ca parcarea ar fi supravegheata doar pana la o anumita ora. Am iesit pe balcon sa fumez si am vazut ca nu mai este masina in parcare. Am facut un atac de panica. Nu am stiut ce sa fac si cum sa reactionez. Am coborat la receptie, dar nu era nimeni. Am tipat, am urlat. La un moment dat a aparut o ...citeste mai departe despre "Uite-o nu-i! cu masinile romanilor veniti in vacanta in Bulgaria. Saptamanal, cinci raman fara ele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#furt masini Bulgaria, #masina vacanta Bulgaria, #asigurare masina Bulgaria , #Stiri Administratie