Udrea se apara in noul dosar DNA: Ce spune de vila de la Eforie si Evenimentul Zilei

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 08:49
1162 citiri
Udrea se apara in noul dosar DNA: Ce spune de vila de la Eforie si Evenimentul Zilei
Foto: Arhiva Ziare.com

Elena Udrea a declarat, marti seara, ca vanzarea vilei din Eforie Sud s-a facut in mod legal, vorbind despre noul dosar de coruptie la DNA, in care este acuzata ca si-a insusit in mod suspect imobilul prin intermediul firmei lui Tudor Breazu, fost asistent personal al deputatului PMP.

Udrea sustine ca a stiut ca Breazu a cumparat vila, estimata in prezent la 300.000 de euro, de la Ana Maria Topoliceanu, pe vremea cand aceasta era sefa a Consiliului de Administratie al SC Carmen Silva 2000 SA. Totusi, Udrea insista ca nu a fost implicata in niciun fel in aceasta tranzactie.

"Eu nu contest relatia mea cu Tudor Breazu. Dar Tudor Breazu este de 24 de ani prieten cu Ana Maria Topoliceanu. Am stiut ca Breazu a cumparat vila de la Topoliceanu. Eu recunosc lucrul acesta. Eu cred ca a cumparat legal vila si cred ca altele sunt acuzatiile acolo", a spus fosta sefa a PMP, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Udrea, dupa noul dosar al DNA: In spatele dosarului e un denunt, ...citeste mai departe despre "Udrea se apara in noul dosar DNA: Ce spune de vila de la Eforie si Evenimentul Zilei" pe Ziare.com

#Udrea vila Eforie Sud, #Udrea creante Evenimentul Zilei, #Udrea dosar DNA , #Stiri Administratie