Udrea: Nimeni nu poate contesta relatia dintre Coldea si Kovesi. Procurorii iau decizii de frica SRI

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 18:10
1158 citiri
Udrea: Nimeni nu poate contesta relatia dintre Coldea si Kovesi. Procurorii iau decizii de frica SRI

Elena Udrea a spus ca directorul interimar al SRI, generalul Florian Coldea, si procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, au o relatie "foarte buna", facand referire la seful Serviciului pentru situatia in care se afla, dupa ce DNA a cerut, miercuri, aviz pentru arestarea sa in dosarul Gala Bute.

"Nimeni nu poate contesta relatia dintre dl Coldea si dna Kovesi, si din procurori, si din judecatori, relatia foarte buna pe care o au.

Si sunt procurori si judecatori care spun, sunt convinsa ca unii vor incepe sa spuna si public, dar lucrul asta este deja cunoscut, care spun ca iau decizii sub presiunea si de frica SRI", a afirmat Elena Udrea, miercuri, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Udrea: Tot mai am cateva zile pana la arest sa spun tot ce stiu - vezi despre cine va face dezvaluiri

La observatia ca Laura Codruta Kovesi este un mit in Romania, deputatul a precizat: "Eu sunt una dintre cei care au construit acest mit".

"Eu nu spun ca DNA nu a avut rezultate si ca ...citeste mai departe despre "Udrea: Nimeni nu poate contesta relatia dintre Coldea si Kovesi. Procurorii iau decizii de frica SRI" pe Ziare.com

#Udrea relatie Kovesi Coldea, #Udrea declaratii Coldea, #Udrea declaratii Kovesi , #Stiri Administratie