UBB a cumparat cu 40 de milioane de lei hotelul care va deveni noul sediu al Facultatii de Drept

Marti, 13 Iulie 2021, ora 16:16
1085 citiri
UBB a cumparat cu 40 de milioane de lei hotelul care va deveni noul sediu al Facultatii de Drept
Opera Plaza este unul dintre hotelurile de 5 stele din Cluj. FOTO Opera Plaza

Universitatea "Babes-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca a cumparat hotelul Opera Plaza cu 40 de milioane de lei, pentru a fi noul sediu al Facultatii de Drept.

"RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, anunta incheierea celei mai mari tranzactii intermediate de consultantii RE/MAX Romania pana in prezent - vanzarea hotelului Opera Plaza din Cluj, cu o valoare de 40 mil. lei. Cumparatorul este Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai, iar agentele implicate in tranzactie sunt Mihaela Keller, RE/MAX Grup de Lux si Anca Olariu, RE/MAX Concept", se arata intr-un comunicat trimis, marti, de RE/MAX Romania.

Potrivit sursei citate, imobilul este primul hotel de cinci stele dat in functiune in Cluj-Napoca si are o suprafata de circa 8.000 de metri patrati, iar negocierile au durat peste sase luni.

Pe 30 iunie, UBB a anuntat achizitionarea imobilului.

"Facultatea de Drept a UBB va avea un nou sediu. Achizitionarea de catre Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), din fonduri proprii, a imobilului 'Hotel Opera Plaza' ca sediu al Facultatii de Drept din UBB a fost aprobata miercuri, 30 iunie 2021, prin Hotarare a Guvernului Romaniei", se arata intr-un comunicat trimis, la acea data, de UBB. ...citeste mai departe despre "UBB a cumparat cu 40 de milioane de lei hotelul care va deveni noul sediu al Facultatii de Drept" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#opera plaza, #ubb, #universitatea babes bolyiai, #Cluj, #hotel , #Stiri Administratie